Tak for en fantastisk
SIFF 2024
Vi ses igen i 2026

Scenekunstens Internationale Familiefestival på Fanø takker af for 2 forrygende uger, der bød på en uges huskunstnerforløb med Anja Tietze Lahrmann, Camilla Schnack Tellefsen & Malik Grosos der sammen med Fanø Skoles 8.klasser lavede et smukt værk om døden og livet.

Derudover spillede Peter Holst med forestillingen “Djævlens Lærling” og Claus Carlsen og Lisa Becker med forestillingen “I Virkeligheden” for indskolingen, mellemtrin og udskolingen på Fanø Skole – så alle elever på Fanø skole oplevede scenekunst i løbet af festivalen.

Weekendprogrammet bød på et gratis åbningsshow med den franske scenekunstgruppe Les Clandestines, der tog de 140 fremmødte gæster, med ud i naturen og performende en både smuk og rørende forestilling.

Festivalens store lørdagsprogram bød på 4 forestillinger, en velbesøgt krea-workshop, hvor der både blev lavet smukke vimpler med vandfarver, leget med ler osv, der blev lavet de flotteste former og farver med ansigtsmaling og til at slutte hele dagen af med optrådte Moussa Diallo Trio med koncerten Cirkeline og Coco i Afrika.

Vi glæder os til at se jer alle igen i 2026 til en endnu en fantastisk familiefestival.

SIFF er støttet af :
BYGMA –  DANIBO –  SPAR – SUPERBRUGSEN – FANØ SPAREKASSE – FANØ KOMMUNE –  STATENS KUNSTFOND

Tak for gode samarbejder og aftaler:
HOTEL FANØ – FANØ BRYGHUS – HAVEN – FANØ GADETEATERFESTIVAL – TACO BØRSEN

– og en kæmpe tak til arrangørerne af Fanø Gadeteaterfestival og alle de frivillige der var med til at løfte og give publikum en dejlig oplevelse.