Ssshh! - Stilhed og Storm

BESKRIVELSE

3 skuespillere og 2 musikere stiller skarpt på livet ved kysten gennem det nittende århundrede.

I en stumfilms-agtigstil, i et minimalistisk sprog, med humor, musik og ganske få ord fortælles om havnen, hårdt arbejde, familieliv, sorger og glæder, moderne tider, fester, sild og svingommer. Midt i det hele står kvinderne. De skal både arbejde, holde hus, bære over, styre regnskab, sige noget, tie stille -og se godt ud.

Og ind i mellem er der helt stille…Stilhed er øjeblikket, hvor vi er opmærksomme, vi venter på noget, en lyd, et signal, et tegn, et brøl. Verden er mere og mere larmende. Med forestillingen stopper vi op, lytter, og lader en række universelle og underholdendehistorier få plads et øjeblik. Ssshh! Luk munden i, spær øjne og ører op og lad musikken og billederne tale for sig selv.

TeaterBLIK skaber i samarbejde med Esbjerg Ensemble en forestilling for det voksne publikum.

Efter forestillingen vil det være muligt at spise din medbragte madkurv eller din bestilte tapas anretning fra Rudbecks*.

Efterfølgende bydes op til en svingom, hvor tre lokale musikere Peter Uhrbrand, Kim Holst og Claus Carlsen vil spille op til dans.

*Tapas anretning bestilles direkte hos Rudbecks. Hvor du oplyser hvilken da du skal se forestilling, maden vil på dagen blive leveret på teatret.

Skuespillere: Maria Grønlund Malling, Lisa Becker, Gertrud Exner
Musikere: Antti Salovaara og Claus Carlsen
Komponist: Claus Carlsen
Instruktør: Hans Rønne
Kostumedesigner: Trine Walther
Producent: Marie Cathrine Egetoft

Info​

Spilledatoer: 13. juni 2023 kl. 17.30 14. juni 2023 kl. 17.30 16. juni 2023 kl. 17.30 17. juni 2023 kl. 17.30

Aldersgruppe: 14+

Varighed: 1 time